Bilen är packad och alla är förväntansfulla på dagen och vad som ska hända.

Vi fick ett sista vykort från Snofsan där hon bad oss reflektera och summera hela vårt tema och allt vi har lärt oss. Vad har varit roligt och vad har varit mindre roligt. Barnen fick i uppdrag att leta upp djur under promenaden och se hur många olika djur vi kunde hitta. Vårt första stopp var Möllemosse där vi åt vår lunch och håvade grodyngel. Via våra digitala verktyg kunde vi också via en film se hur en goda utvecklas.

Det var ingen lätt väg vi valde att ta över stockar och stenar för att undvika geggan men det var ett äventyr i sig.

Promenaden gick sedan vidare upp mot håkull och en av utsiktsplatserna, nu började det att dugga så vi hittade en skogsdunge där vi kunde äta vårt mellis utan att bli våta. Sedan gick vi vidare tillbaka mot bilen och alla var nyfikna på hur många steg vi hade tagit ca 6900 stycken. Nästan alla slumrade gott i bilen på vägen tillbaka till förskolan.