Då har det blivit dags för vår första resa tillsammans med häxan. Alla barnen fick vars en kvast och sen bar det av. Vi har pratat lite om detta tidigare och då har några varit lite rädda för tänk om de ramlar av kvasten när den är uppe i himlen. ,

Vi landade på SOLEN eller nja inte riktigt för då hade vi smält men vi flög ganska nära den och kunde se att det var ett glödande klot. Vi pratade lite om varför solen är så bra och varför den behövs.

Barnen har fått skapa solar med färg och plastfolie.

Vi har börjat måla rymden till vår tematavla och alla barnen har fått måla vars en rymdlåda. Stjärnorna är på plats och sedan ska alla planeterna också flytta in.

Vi har precis också börjat prata lite om stjärnor och våra stjärntecken. Alla har börjat skapa sina egna stjärntecken.

Våra barn älskar att vara kreativa på alla möjliga olika sätt.